CARTOUCHE
Datum: Maandag 29 december
Locatie: Café Cartouche, Hilversum
Inloop: vanaf 18.30 uur
Deelname: € 30,- per persoon (inclusief diner)
Teams: 2 t/m 6 personen
Reserveren: verplicht – vol = vol
Meld je team aan: Vorm je team, kies jullie gerechten en reserveer direct je plek voor deze unieke editie van de TOP2000 POPKwizz met diner. Gebruik het aanmeldformulier hieronder – daarna ontvang je van ons een bevestiging met alle details.
De TOP2000 POPKwizz – met Diner
Maandag 29 december
De TOP2000 is in zicht, en dat betekent maar één ding: het is weer tijd voor de TOP2000 POPKwizz! Een muzikale avond vol herkenning, nostalgie en gezonde competitie – dit keer met een heerlijke twist.
Eten, spelen, genieten
Nieuw dit jaar: we combineren de POPKwizz met een Cartouche Diner.
Voor € 30,- per persoon (excl. ticket fee) geniet je van een compleet avondarrangement: een gezellig diner én deelname aan de leukste muziekquiz van het jaar.
Iedereen kent Café Cartouche natuurlijk van hun legendarische spareribs, maar er is meer: kies vooraf uit één van de acht gerechten – van saté tot pokébowl, van maaltijdsalade tot comfortklassieker.
Inschrijving
Je schrijft je in als team (2 tot 6 personen) en geeft vervolgens online jullie dinerkeuzes door. Als jullie komen op 29 december zorgen wij dat jullie gekozen gerecht klaar wordt gemaakt.
De quiz
Terwijl het diner wordt geserveerd, wordt de sfeer opgebouwd. Na het eten barst de TOP2000 POPKwizz los – met zeven rondes en maar liefst vierentachtig muziekfragmenten. Van The Beatles tot Bløf, van Bowie tot Boudewijn de Groot – herken jij ze allemaal? Reken op meezingers, herinneringen en een flinke dosis strijdlust.
Een avond die blijft hangen
Lekker eten, samen spelen, de grootste hits aller tijden… De TOP2000 POPKwizz bij Cartouche is hét recept voor een sfeervolle avond vol muziek, plezier en gezelligheid.
TICKETS
Diner-opties
POKE BOWL
Rijk gevuld salade met als basis sushi rijst met: wakame, radijs, komkommer, wortel, mais, avocado, wasabi mayonaise en sojasaus. Keuze uit:
• Cajun kip
• zalm
MAALTIJD SALADE GEITENKAAS
Met honing uit de oven, walnoten, rode biet en peer
TRUFFEL PASTA
Linguine in een romige truffel saus met Parmezaanse kaas, zon gedroogde tomaat en rucola
KAASQUICHE
Quiche met Emmentaler en Gruyère zoals van de kaasfondue met een bietensiroop en een salade van wortel en rucola
FISH EN CHIPS
Mooie kabeljauwstaart gefrituurd in een krokant jasje met remoulade geserveerd met salade
KIPSATE
200 gram gemarineerde kippendij. Met huisgemaakte atjar, cassave, en saté saus
SPARERIB
Waar wij bekend om staan! Keuze uit sweet of spicy
